Liana Condis Ventura

lianacondisLlicenciada en Arts Dansaires per l'Institut Superior de Cuba en l'especialitat de Ballet i  Grau d'Instructora de Mat Pilates.
S'inicia amb la Dansa Clàssica a nou anys a l'Escola Provincial d'Arts de Santiago de Cuba. Des de llavors, el ballet i les arts escèniques l'han acompanyat tota la vida. Mentre cursava la carrera, va compaginar els estudis amb la docència, donant classe a la Companyia del Ballet Espanyol de Cuba (al Gran Teatre de L'Havana) i també com a actriu professional a la Companyia Rita Montaner.
El 2007 va fer cap a Saragossa, on va formar part de l'equip docent de les acadèmies Elenco, Odil i Melomanía i, a la vegada, donava suport tècnic i preparació al Club de Gimnàstica Rítmica d'Osca.
Directora artística i coreògrafa d'una sèrie d'espectacles coordinats amb l'Orquestra de Música de Cambra d'Osca i altres tallers de l'Ajuntament.
Des de l'any passat, viu a Girona, on treballa com professora de Dansa Clàssica del Club GEiEG de Gimnàstica Rítmica i dóna classes d'Expressió Teatral i Dansa a l'escola bressol Els Infants. Aquest curs 2016-17 s'incorpora a l'equip docent de l'EMDC.

Felicitem quatre alumnes del programa Joves!

joves2016

Galeria d'imatges