Marta Punsola Pujol

anna punsolaComença la seva experiència dins del món del circ l'abril del 2007 en una petita escola municipal a Alcorcón (Madrid) on cursa 3 mesos en les especialitats de Dansa contemporània, acrobàcia i equilibris acrobàtics, tot això per a preparar-se per al curs professional d'artistes de circ contemporani que cursaria el següent any a l'escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona.

A finals del 2008 viatja a Torí (Itàlia) on continua l'experiència formativa a la 'Scuola di cirko Vertigo' amb les especialitats de corda vertical i equilibris acrobàtics. En acabar la formació professional el 2010 a Itàlia continua rebent classes d'especialitat (Corda aèria, cèrcol, teles aèries, equilibris acrobàtics...) en diferents espais de circ, diferents professors (Arian Miluka, Martí Soler, Tomàs Cardús, Fernando Jorge Melki...) en diferents països d'Europa (Itàlia, Espanya, França...).

La seva trajectòria Artística comença en sortir de l'escola amb el duo acrobàtic 'Dos' i la creació de la 'Cia. Zero'. Actualment gira amb un nou espectacle creat i subvencionat per 'la Central del Circ' de títol '(In)finit'.

Ha donat classes de circ per a adults i infants a diferents espais de circ com; Cronopis (Mataró), El Circ Petit (Pineda de Mar), Spazio Bizzarro (Casatenovo, Itàlia), Scuola di Cirko Vertigo (Torí, Itália), Spazio Circo (Milà, Itàlia), Espai de circ Morralla (Blanes) i en molts d’altres espais de circ social autogestionats.

 

Galeria d'imatges