Paula Radresa

paula radresa(Girona, 1982) Llicenciada en Biologia a la Universitat de Girona i titulada en educació en el lleure. Formada en música, dansa, clown i teatre en escoles catalanes. (Escola de Música El Tamborí, Centre de formació teatral El Galliner, Escola Municipal de Dansa de Celrà, El Taller de Mercè Boronat-BCN, entre d’altres).

Inicia la seva carrera com a actriu i músic en espectacles de carrer, fins que s’introdueix en el món de la dansa i s’apassiona per la dansa aèria.

Actua en diversos grups d’espectacles de carrer, d’entre els que es destaquen La Fura dels Baus, Ortzmuga Teatroa, Els Diables de l’Onyar, Bloc Quilombo i el grup En l’aire.

A partir de 2004 i fins al 2010 forma part de la companyia d’espectacles aeris Deambulants com a ballarina aèria i actriu, i codirigeix els seus últims espectacles. Ha actuat en nombrosos festivals nacionals i internacionals, i participat en projectes artístics d’intercanvi a Xile, Argentina, Brasil i Finlàndia.

Actualment és membre de la companyia Estampades (creada el 2010), dedicat principalment als espectacles aeris, i del projecte coLABse de teatre de carrer dirigit per Sergi Estebanell.

Imparteix classes regulars de dansa creativa i circ per a nens en escoles i de dansa aèria a l’EMDC. El 2013 crea el projecte Ballamames de dansa en família, per incentivar i estimular noves formes de comunicació entre pares i nadons. I el 2017 entra a formar part de l’equip docent de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella de Montgrí.