ESCOLA

Marta Carvalho

Marta CarvalhoVaig nèixer a Barcelona l’any 1980, estudio Història de l’Art a la ciutat de Salamanca on realitzo també un curs intensiu de Gestió Cultural. De tornada a Barcelona estudio un any d’Art i Disseny a l’escola Massana.
Al 2007-2008 estudio Quiromassatge a l’escola Naima de Barcelona.
Del 2008 al 2010 treballo com a informadora del Centr Cívic Zona Nord a Barcelona, especialitzat en Arts escèniques.
Des del 2004 combino feina i estudis amb classes de dansa contemporània, improvisació, dansa contact i cant. Al 2011 realitzo el primer any de la formació en Dansa Lliure i Creativa a l’escola Marabal de Barcelona i l’any següent assisteixo a la formació Inside Movement de dansa contemporània a l’escola Tragantdansa de Barcelona.

Al 2013 em trasllado a viure al Baix Empordà.

Al setembre del 2014 finalitzo la formació de dos anys del Mètode Holístic d’Autoconsciència creat per Rosa Navarro per acompanyar processos personals.
Des del juny del 2015 sóc terapeuta Biodinàmica Craneosacral, formada amb Carme Renalias.
Al 2015 realitzo el curs residencial de 10 dies de meditació vipassana i realitzo el curs de Presence in Stillness amb el mestre Mike Boxhall.
Actualment segueixo rebent classes de dansa i formant-me en diferents tècniques que tenen com a finalitat escoltar i donar suport a les persones en els seus diferents processos de vida.

He treballat donant classes de dansa creativa per infants, de dansa lliure i improvisació per adults, i de meditació.

Des del gener del 2019 treballo d’administrativa a l’Escola de Dansa de Celrà i ho combino amb la meva feina de consulta com a massatgista i terapeuta craneosacral.