Curs 2013-2014

Pràctica contemporani amb Roser López Espinosa

roserlopezDe l'11 de febrer a l'11 de mar, la ballarina i pedagoga Roser López Espinosa ofereix un curs de pràctica contemporani, els dimarts d'11 a 13 h. El preu del curs és de 80 € per al públic general i de 68 € per a l'alumnat de l'escola. Podeu baixar-vos aquí el [full d'inscripció] en PDF.

Continua...

Cesc Gelabert, creador convidat 2014 de l'escola

Cesc GelabertDel 13 de gener a l’1 de febrer tota l’activitat de l’Escola girarà a l'entorn de Cesc Gelabert, ballarí, coreògraf i pedagog,  i la seva obra.

Vine! De dilluns a divendres, de 6 a 8 de la tarda et convidem a capbussar-te dins l’univers creatiu d’en Cesc Gelabert a través de fotografies, vídeos i publicacions; a conèixer l’extensa trajectòria d’aquest creador  reconegut internacionalment; a deixar, si vols, la teva impressió.

Com a cloenda d’aquest treball el coreògraf vindrà a Celrà, el dissabte 1 de febrer:

- Col·loqui obert amb Cesc Gelabert i Salvador Sunyer, a les 16 h a l'Ateneu

- Tallers Magistrals: d'11.30 a 13.00 h, per a nens i nenes de 8 a 14 anys a l’EMDC, i de 17 a 19 h, per a majors de 14 anys i adults a l’Ateneu.

- Solo comentat: 19.30 h, a l'Ateneu.

- Entrades Ateneu per al públic (5 i 10 €) a l’Ajuntament de Celrà i a taquilla de l'Ateneu, des de les 19 h.

Tot l’alumnat de l’Escola hi és convidat.

Cal confirmar assistència, tant si us voleu inscriure al taller com si només voleu assistir-hi com a públic, a escoladedansa@celra.cat, abans del dia 24 de gener.

Dancing Geometry - Suports estructurals per al moviment

barismihciIntensiu d'Axis Syllabus amb Baris Mihci.
4, 5 i 6 febrer de 2014, de 10 a 13 h i de 14 a 16 h
Preu: 150 €. Alumnat: 127,50 €
Reserva d'allotjament i àpats: escoladedansa@celra.cat

- Més informació
- Full d'inscripció

Els dies 8 i 9 de febrer, Baris Mihci ofereix un altre curs a Lleida. Els participants als dos cursos obtindran un 10% de descompte.

Més informació: http://lleidacontact.blogspot.com

 

Sessió d'Ecstatic Dance, dansa lliure

Dissabte 14 de desembre, de 18 a 20 h
Sessió basada en els 5 ritmes de Gabrielle Roth.
Una sesión d'Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament i un escalfament. La sessió de música i moviment lliure s'inspira en la mutua connexió entre el DJ i les persones participants.
- Preu : 8 €
- Inscripcions: envieu un e-mail amb nom i cognoms, adreça, dni i telèfon a: escoladedansa@celra.cat (assumpte: dansa lliure)

TransAccions 2018