ESCOLA

Azucena Moya

AZULa voluntat d'exploració personal i del propi cos va aparèixer amb la dansa. Més tard vaig conèixer el Ioga, que practico des dels setze anys, i les filosofies orientals que van portar-me a estudiar Humanitats a la UPF de Barcelona a on vaig començar a explorar la relació entre filosofia i cos. Vaig cursar el Màster en Estudis Teatrals i Dansa (UAB i Institut del Teatre) en el qual vaig continuar investigant sobre filosofia, dansa i literatura. Però sentint la necessitat de portar aquests coneixements teòrics a la pràctica i materialitzar-los en la meva pròpia experiència, vaig fer un viatge a l'Índia i Nepal, a on m'he format com a professora de Ioga, entre altres vivències.

Vaig començar el meu viatge a Rishikesh (origen del Ioga) al Nord de l'Índia a on vaig formar-me durant un mes en un curs pel professorat de 200 h al Ved Niketan Ashram. A més durant aquesta estada vaig tenir la sort d'assistir a classes d'Iyengar Yoga amb les deixebles directes de B.K.S Iyengar, i intensius d'Ashtanga i Vinyasa Flow.

Més tard vaig tornar a l'Índia per poder realitzar un altre curs de 200 h Yoga Teacher Training reconegut per l'American Yoga Alliance a l'escola Himalayan Yoga Bliss a Darjeeling. En aquesta ocasió vaig guanyar experiència donant classes a l'escola de Hatha Yoga.
Un cop a Europa, vaig realitzar un voluntariat a Grècia amb Open Cultural Centre a on vaig fer classes de Ioga per dones, pels nens refugiats que assistien a l'escola i pels voluntaris de l'organització.

Actualment estic assentada al Pla de l'Estany, des d'on organitzo cursos i monogràfics d'Ashtanga i Hatha Yoga a més d'ensenyar a l'Escola de Dansa de Celrà un cop per setmana.

També escric crítiques de dansa i arts escèniques per mitjans digitals i combino aquestes tres grans passions (la dansa, l'escriptura i el ioga) amb la feina de mestra d'anglès.