portada web 5

 

ESCOLA

Raquel Moreno

Raquel MorenoDes de petita inciada en el món de la dansa, amant de les arts i l'esport, és al 2009 quan m’introdueixo en el món de les teles acrobàtiques de forma autodidacta.

Al 2010 ingresso a l'Escola Preparatòria de Circ "El Circ Petit" on m'especialitzo en teles aèrees i màstil chinés.

L’any 2012 obro la companyia Telatramas amb la que creo diversos espectacles, així com un espai de formació i intercanvi, i amb la que també impartim tallers per nens arreu de Catalunya, i a algunes localitats d'Alemanya. Segueixo rebent cursos amb professors d'arreu del món, centrant-me en la corda llisa, el trapezi volant i el trapezi doble.

Estudio pedagogia aplicada al circ, i pedagogia de les tècniques aèrees a La Central del Circ a Barcelona, per LAPCC (associació de professionals del circ de Catalunya).

Amant dels viatges desde joveneta, és a Myanmar on trobo al 2016 el punt de fusió entre les meves dues passions, el circ i els viatges. Col.laboro amb "Social Circus Myanmar" a la ciutat de Yangon al 2017 i 2018. Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que treballa amb grups de nens/es en risc d'exclusió social a través de tallers de circ regulars. Feina que combino donant classes de teles al país veí, Tailàndia.

Actualment segueixo en continua formació, principalment en corda i flamenc a Girona.