portada web 5

 

ESCOLA

Anna Fernàndez

Anna FernandezNascuda a Barcelona i Titulada Superior en Pedagogia de la Dansa Clàssica pel Conservatori Superior de Dansa “María de Ávila”, l’Ana és una amant de la dansa.

Obté el Grau Pre-Professional en Dansa Clàssica de la mà de David Campos i Irene Sabas així com els estudis en Dansa Moderna i Interpretació sota la supervisió de Máximo Hita.

Forma part del Jove Ballet de Catalunya com a mestra repetidora i coreògrafa alhora que inicia els estudis en Realització d’Audiovisuals, Ràdio i Espectàcles.

Després d’una estança becada a Finlàndia es titula en el Certificate in Ballet Teaching Studies per la Royal Academy of Dance. Viatja a Londres on completa la seva formació en jazz amb la companyia Body of People. Ha treballat com a ballarina i coreògrafa en diferents espectàcles, TV i publicitat (Artero Show, This is Òpera, Polseres Vermelles, Lexus, etc.).

Ha format part de l’equip d’organització i producció del concurs nacional de dansa Dance Worldcup Spain i ha estat membre del jurat en diferents certàmens i events (Orbe Burgos, iBStage).

Actualment estudia el Màster en Gestió Cultural i desenvolupa la seva feina com a docent a diferents escoles. El seu desig: “¡Apropar l’amor i la passió per la dansa a les futures generacions!”