portada web 5

 

Taller de percussió corporal amb Lu Arroyo

luarroyoL'Escola de Dansa proposa un taller de percussió  els dimarts, del 4 de juny al 2 de juliol, a càrrec de Lu Arroyo.

Lea dades del taller són:

Dates: 6 i 7 de juliol
Horari: 10.00 a 13.00 h
Preu: 48 € (alumnat matriculat: 40,80 €)
Us podeu baixar el full d'inscripció aquí.

Lu Arroyo és màster en musicoteràpia, diplomada en Educació Social, percussionista i ballarina.

Des de 2008 fins al 2012 treballa amb la Cia. Internacional Mayumana (Israel) com a membre de l’equip creatiu i artista del nou xou Momentum fent tours per Bèlgica, Argentina, Lisboa, Israel, Espanya, Xile, Nova York, Austràlia, Nova Zelanda, Hong Kong, etc.

Els anys 2010-2011 fa assessorament artístic  per a l’equip de la Cia La Banda del Surdo. El 2011, co-creació i intèrpret de l’espectacle No Res, de la Cia. Las Lolas/dansa aèria i mapping/. El 2011, codirecció del work in progress de dansa i vídeo In blanc, de la ballarina i coreògrafa Sandra Carré. Entre 2003-2007 forma part de la Cia.La Banda del Surdo i actua a nivell estatal i europeu amb Percussionante. Entre 2007 i 2009 inicia la formació en dansa contemporània amb La Perla per la Dansa (Celrà), La Poderosa (Bcn) i L’Animal a l’Esquena (Celrà). Cofundadora de l'AMC Orchestra Fireluche: Jocs d'orchestra amb A Tot Produccions, El circ de la Sardina de joguina (2005). Bandes sonores per als espectacles Freaks, dirigit per Ferran Audí i la cia. Alta Realitat, i Atrium, estrenat al Poble Espanyol (2004) i Alt (2004), de la companyia de danses aèries Deambulants.

El taller: Mitjançant la percussió corporal, investigarem les possibilitats sonores del cos a través de l’escolta i la coordinació entre el ritme i el moviment. Aprendrem a focalitzar la nostra atenció i concentració a través del ritme. Realitzarem una sèrie d’exercicis individuals, en parella i en grup, per treballar la lateralitat i la independència de moviments de les diferents parts del cos. Gaudirem del ritme de la música i enriquirem el nostre llenguatge corporal utilitzant el cos com una caixa de ritmes.