portada web 5

 

Tallers de primavera per a infants joves i adults

PrimaveraL'escola us proposa per al dissabte 15 de març els Tallers de primavera, amb activitats per a totes les edats.. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de març. Us podeu descarregar el full d'inscripció en format PDF en [aquest enllaç].

Els tallers que us proposem són:

'Dansa en família', amb Neus Canalias

Us proposem  aquesta sessió- taller per a mares/pares i fills/es per tal que pugueu gaudir de la dansa conjuntament. Compartirem jocs dansats, treball creatiu acostant-vos al món imaginari dels vostres infants, reforçant vincles i trobant altres formes de comunicació. Adreçat a infants de 3 a 5 anys acompanyats  dels seus pares o mares.

Preu infant + acompanyant: 16 €

Horari: de 16 a 17 h

'A pas de girafa', amb Berta Escudero i Paula Radresa

T'agradaria  convertir-te en animal? t'agradaria ser el més alt? 'A pas de girafa' és un taller d'expressió corporal, xanques i maquillatge. Per unes hores ens transformarem amb l'animal més alt de l'Àfrica. T'hi atreveixes?

Adreçat a infants de 6 a 10 anys

Preu: 15 €

Horari: de 16 a 17.30 h

'Acrobàcia', amb David Marfil, 'Txupi'

Amb l'ajut de tatamis, matalassos gruixuts i minitramp  aquest acròbata de l'escola de Rogelio Rivel ens introduirà al fascinant món de l'acrobàcia base: verticals, tombarelles, rodes, flic-flacs, mortals i salts bàsics al terra.

Adreçat a joves de 13 a 18 anys

Preu: 24 €

Horari: de 16 a 18 h

'Capoeira', amb Volker Herrmann, contra mestre “Ceará” (Ass. Canigó)

Introducció als moviments bàsics de la Capoeira: ginga, queixada, meia lua...  Tota l'expressivitat que una parella de ballarins-lluitadors-jugadors poden portar a terme en el seu diàleg de cossos dins del cercle màgic de la Roda. Una dansa-lluita d'arrel afro-brasilera. Amb música en directe.

A partir de les 19.30: roda-demo a càrrec de l'Associació

Adreçat a infants de 8 a 14 anys

Preu: 15 €

Horari: de 18 a 19.30 h

'Tango argentí', amb Juan Carlos Frisione

Aquest mestre nascut a Buenos Aires, bressol de l'art tanguero, ens apropa amb infinit orgull i amor, la seva passió. A través d'aquesta dansa en parella viurem tota la intensitat, sensualitat i harmonia del tango argentí.

Adreçat a joves a partir de 16 anys i adults

Preu: 24 € x parella

Horari: de 18.15 a 19.45 h

- Alumnat emdc 15% dte.

- Inscripcions fins al 7 de març: escoladedansa@celra.cat