portada web 5

 

Cos-Acció/Moviment-relació, intensiu amb Francisco Córdova, el 2 i el 3 de maig

cordova emdcL'EMDC ha programat per al cap de setmana de la festa major de Celrà un curs intensiu del mexicà Francisco Córdova. El taller tracta la integració de cos i dansa i moviment i relació, i tindrà lloc el dissabte 2, de 3 a 6 de la tarda, i el diumenge 3 de maig, de 10 a 12 del matí i de 3 a 6 de la tarda.

Es tracta d'un entrenament basat en la construcció d’accions físiques que busquen descodificar i desestructurar els llenguatges establerts i predeterminats de la dansa. Es treballa tant el control com la intuïció física, portada a les seves màximes capacitats, amb un risc corporalment controlat. S’acompanya l'alumne per tal que pugui trobar la veritat en el seu cos i contacti amb la seva particular manera de moure’s, incorporant la informació que li proporciona la seva intuïció.

Francisco Córdoba és director de la companyia independent Physical Momentum Project - Scenic Action, director general del programa d'entrenament Tècniques de Moviment i creador de l'Associació de Professionals de les Arts Escèniques de Mèxic (APAEM), a més d'intèrpret, coreògraf, pedagog, il·luminador i gestor. Des del 2006 desenvolupa la seva metodologia Cos-Acció/Moviment-Relació.
Trobareu més informació sobre la metodologia i sobre Francisco Córdova en aquest document PDF: Cuerpo-Acción / Movimiento-Relación