portada web 5

 

Toni Izquierdo i Mei Arnella guanyen el primer premi d'Arts escèniques en el Festival Inund'Art

tonimei.jpg Els ballarins professionals Toni Izquierdo i Mei Arnella han rebut el primer premi d'Arts escèniques en el Festival Inund'Art, celebrat a Girona entre el 27 i el 29 de maig de 2011. Izquierdo i Arnella van presentar-hi la peça Artespai, creada amb el suport de l'Escola Municipal de Dansa de Celrà.

El jurat d'Inund'art, format per Eudald Camps (crític d'art), Josep Bussoga (Associació d'Artistes TACA), Alexandre Nunes (Orella Activa) i Rafel Sánchez (Teatre Municipal de Girona i membre de l'AGT), va atorgar en cada especialitat un primer i un segon premi i una menció especial.

En arts visuals van ser per a Aeròpolis 18, d'Edu Valderrey; La metamorfosis de Insight, del col·lectiu Insight, i Antologia poètica, de Roser López. En arts musicals, els premiats van ser Famencoix, Dime Que Tu No Cantas i Albert Jordà. En la categoria d'arts escèniques, a més del primer premi per a Artespai, van guardonar Libèl·lula, de Martina Riba, i Els petits no-res, de Manuel Narejo, Nuno Pinto i Anton Coimbra.