portada web 5

 

Taller-audició 'Beyond Presence', amb Mehdi Farajpour

farajpourEls dies 14 i 15 d'abril es potarà a terme a l'escola un taller-audició a càrrec de Mehdi Farajpour, que servirà per seleccionar els intèrprets que participaran en la peça titulada Etc,etc,  coproduïda per l’ Oriantheatre Company de Paris i l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, i dirigida per Farajpour. Els horaris seran:  el 14 d’abril, de 15 a 20.30 h, i el  15 d’abril, de 11.30 a 17 h. Les inscripcions es tancaran el 12 d'abril i el preu és de 120 € per al públic en general i de 100 € per a l'alumnat de l'escola. Està adreçat a majors de 14 anys i no cal experiència prèvia per participar-hi.

Els assajos per aquesta coproducció es duran a terme entre el 16 i el 26 d’abril (4 hores diàries, horari a determinar) i s’estrenarà al Teatre Ateneu de Celrà el 27 d’abril, a les 21 h.

«Beyond Presence»
El treball es basa en una recerca pràctica al voltant de la dansa partint del moviment meditatiu com a tema principal. A través de les tècniques japoneses de dansa Butoh i la meditació física tibetana, s’explorarà una nova forma de dansa contemporània que M. Farajpour anomena dansa meditativa. És una forma de dansa creativa relacionada amb el pensament i les filosofies asiàtiques. Durant el taller s’introduiran els conceptes de Cyclic Ioga com a mètode d’escalfament, significat del ritme en les performances de butoh, equilibri i desequilibri, redescobrint el cos com a objecte, dansant poemes (Haikus, poemes Sufi).

Per inscripcions cliqueu aqui: [full d'inscripció].