portada web 5

 

'Master class' de Bea Fernández, coincidint amb la seva actuació a l'Ateneu de CelràLa ballarina i coreògrafa Bea Fernández oferirà el dissabte 12 de novembre, de 4 a 8 de la tarda, una master class organitzada per l'Escola Municipal de Dansa i l'Ateneu de Celrà. La pràctica estarà relacionada amb l'espectacle Tres personas, todos los cuerpos, creat i interpretat per Bea Fernández, Mauricio González i Montse Penela, que es representarà el mateix dia, a les 9 del vespre, a l'Ateneu. Es plantejarà la sessió de treball como un tot on es practicaran eines i conceptes que des d’un inici ens mobilitzin i ens situïn en el present a través de la nostra atenció, la nostra mirada, el nostre estar i els usos de l'espai i el temps.

Bea Fernández viu i treballa a Barcelona. Estudia dansa contemporània i coreografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplia els seus estudis al Center for Movement Research (Nueva York). Treballa amb Danat Dansa (1989-1993), posteriorment col·labora amb les coreògrafes Olga Mesa i Margarita Guergué.  És cofundadora del col·lectiu Las Santas (2002), amb el qual codirigeix La Poderosa, espai de creació. Col·labora estretament con el coreògraf Carmelo Salazar (1998-2004). Ha creat els solos Escorzo (2004), I have a dream (2006) i Cuerpo en Escena en col·laboració amb Olga Mesa. Des del 2008 desenvolupa un projecte centrat en la figura de l'intèrpret com a memòria i arxiu viu, que es desplega en dos formats diferents, un document audiovisual, Los que se ven entre si, i una peça escènica, Tres personas, todos los cuerpos.
Des de fa sis anys desenvolupa una activitat anual de laboratoris del cos adreçats a estudiants, ballarins professionals i no professionals, interessats en el cos i la construcció de la seva presència en temps real.

- Preu per a alumnes de l'Escola de Dansa: Masterclass i espectacle: 14 €. Espectacle  4 €
- Preu per al públic en general: Masterclass i espectacle: 24 €. Espectacle 8 €

INSCRIPCIONS
Escola Municipal de Dansa de Celrà
C/ Països Catalans s/n - Tel. 972 492 658
Cal fer l'ingrés al compte 2100 8134 46 2200040044, tot indicant el concepte "Master class" i nom i cognoms.

ESPECTACLE DE DANSA A L’ATENEU DE CELRÀ
Tres personas, todos los cuerpos
Divendres 11 de novembre, a les 21 h | 8 €
idea: Bea Fernández. Creació i interpretació: Bea Fernández, Mauricio González, Montse Penela

VENDA D’ENTRADES
Anticipades a ateneu.celra.cat, Centre Cultural La Fàbrica i Escola Municipal de Dansa.
A taquilla, des d'1 h abans de l’inici de l’espectacle.

MÉS INFORMACIÓ
Escola Municipal de Dansa de Celrà
C/Països Catalans s/n 17460 Celrà   972 492658 
escoladedansa@celra.cat