portada web 5

 

ADULTS i Joves a partir de 15 anys

 

TORNA

Els/les adult/es i els/les joves a partir de 15 anys compten amb un gran ventall de disciplines al voltant del cos i el moviment.

Aquests cursos formen part de la nostra oferta formativa anual. 

Les disciplines que trobareu marcades amb un asterisc (*), també es poden cursar de manera trimestral, fent classes soltes o comprant un BONUS. Per aquestes opcions consulteu a secretaria si hi ha places disponibles. Tenen prioritat els/les alumnes que cursin l'opció anual.

Podeu ampliar la informació de les disciplines marcades amb un asterisc (*) a l'apartat de la web TALLERS.

dansa

DANSA CONTEMPORÀNIA

Amb la pràctica d'aquesta disciplina realitzem una aproximació al treball tècnic basat en els estils Limon, Release i improvisació majoritàriament, desenvolupant les habilitats físiques necessàries per a la pràctica de la dansa (coordinació, força i elasticitat).A les activitats de l’escola trobaràs diversos nivells per tal que puguis avançar en la teva formació sigui quina sigui la teva experiència prèvia.

ENDANSA'T

Adreçat a l’alumnat de més de 18 anys (sense límit d’edat ),que volen iniciar-se a la dansa de manera lúdica tot descobrint el llenguatge del cos a través de la improvisació. Dins les sessions treballem la consciència corporal; exercicis d’elasticitat , coordinació i col·locació, a més dels elements bàsics de la tècnica contemporània. Milloraràs l’expressió corporal i desenvoluparàs la creativitat. Recorda que mai no és tard per començar a ballar!

ADULTS ENDANSAT 1 ADULTS ENDANSAT 2 adults conte 6

(*) CONTEMPORANI I

Adreçat a aquelles persones  amb certa experiència en dansa que volen aprofundir en els seus coneixements. Dins les sessions desenvolupem els principis bàsics de la tècnica contemporània ,sense deixar de banda la improvisació que ens permetrà treballar la creativitat i descobrir els propis moviments.

ADULTS CONTE 2 ADULTS CONTEMPORANI 5   AULTS CONTE 8

(*) CONTEMPORANI II

Adreçat a persones de nivell intermedi en dansa contemporània que cerquen perfeccionar la seva tècnica i habilitats creatives. Dins les sessions treballarem respectant l'estructura anatòmica del propi cos per millorar la fluïdesa del moviment i la consciència del pes. Les sessions s’estructuren a partir de  la tècnica, la improvisació i la composició coreogràfica amb una intensa relació física amb les diferents propostes musicals, que es converteixen en fil conductor del treball.

ADULTS CONTE 4 ADULTS CONTE 7

(*) DANSA IMPROVISACIÓ

La predisposició per improvisar és una actitud que revela el procés creatiu sense mediació. Qui improvisa experimenta l'abisme del desconegut, l'emoció de la descoberta i el gust de tornar a aprendre els codis del llenguatge.

ADULTS IMPRO ADULTS IMPRO 3 ADULTS IMPRO 2

 

DANSA CLÀSSICA

Adreçada a persones adultes amants de la música i l'estètica clàssica. En aquestes sessions aprendràs de manera lúdica  els passos bàsics d’aquest estil de dansa. Es treballa aquesta disciplina de manera suau i respectuosa, aprenent les línies estilitzades  que la caracteritzen  i la bona col·locació del cos, però tenint en compte l’estructura anatòmica de cadascú.

 

DANSA URBANA

Classes adreçades a persones adultes que volen iniciar-se en els  diversos estils de les danses urbanes ( hip-hop, breakdance, popping, house...) i els ritmes que les caracteritzen. Dins  les sessions millorarem l'elasticitat, la força i la col·locació posant especial èmfasi en el treball respectuós del propi cos. Si et vols introduir en la dansa d’una manera divertida, aquestes són les teves classes!

ADULTS HIP HOP 2 ADULTS HIP HOP 1 ADULTS HIP HOP 3

DANSA AFRICANA

Amb aquestes sessions a  través del ritme i la percussió obtindrem alegria i força per al dia a dia. Aquest estil de dansa ens ajuda a connectar el propi cos  amb els ritmes interns i la respiració, arrelant-nos a la terra, omplint-nos d’energia i ajudant-nos a alliberar tensions. Si vols gaudir d’una activitat col·lectiva on poder compartir el goig de ballar aquesta és la teva classe. Durant el curs podreu gaudir d'algunes sessions amb música en directe!

ADULTS AFRICANA ADULTS AFRICANA 2

BAILALAVIDA

Mètode d'autoconeixement basat en el moviment orgànic, la consciència corporal i les danses africanes. A les sessions facilitem un espai on puguis dansar amb plenitud i anar més enllà de la forma sense jutjar-te i deixant-te portar. Del grup obtindrem la força, l’energia i l’alegria que ens permetrà endinsar-nos en aquest camí personal a través de la percussió, la respiració i la música.

ADULTS BAILALAVIDA 1 ADULTS BAIALAVIDA 2


circ (aèries)

TELES AÈRIES

Disciplina de circ dins la familia dels aeris. Es treballa al buit , realitzant figures i coreografies pròpies de la disciplina. S’utilitza com a material una tela elàstica suspesa a una alçada de 7 mts. Les sessions dediquen una primera part a realizar exercicis de tonificació, força, elasticitat i resistència muscular. Si t’agraden les emocions fortes, sentir-te alat, llençar-te al buit, les teles aèries t’encantaran!

ADULTS TELES 2 ADULTS TELES 3 ADULTS TELES 1

DANSA VERTICAL AMB ARNÉS

Disciplina de circ dins la familia dels aeris. Es treballa tant a pared com al buit , realitzant figures i coreografies pròpies de la disciplina. S’utilitza material propi d’ escalada : arnés, mosquetó, corda , jumax.... Les sessions dediquen una primera part a realizar exercicis de tonificació, força, elasticitat i resistència muscular. Si t’agrada volar, ho has de provar!

ADULTS AERIA 2 ADULTS VERTICAL ADULTS VERTICAL 2

 

cos i moviment

(*) VEU I MOVIMENT 

Es treballa la veu des del moviment i el moviment des de la veu enriquint d'aquesta manera tots dos llenguatges. Sobre aquesta base, cos, veu, moviment, desenvoluparem recursos expressius i escènics.

ADULTS VEUI I MOVIMENT

IOGA 

Ioga significa unió en un doble sentit, amb un mateix i amb el món que ens envolta. Un camí d'experiència corporal i personal. El hatha ioga és l'estil de ioga conegut per les seves asanas o postures corporals, que donen fermesa i elasticitat als músculs. El hatha ioga fa una transició suau entre una asana i la següent. Durant la pràctica cal posar atenció a la respiració i a l'estat meditatiu portant l'atenció al present.

ADULTS IOGA 3 ADULTS IOGA 4

PILATES

El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l'equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l'alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d'esquena. Els exercicis es basen en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible. Mitjançant la seva pràctica, la ment va prenent consciència de les capacitats, limitacions, fortaleses i debilitats del cos per tal de millorar l'estat físic i mental. És un esport molt tècnic, on la correcta execució dels diferents elements que componen cada exercici és més important que el nombre de repeticions o sèries. 

ADULTS PILATES

REEDUCACIÓ POSTURAL

Activitat física destinada a millorar l'estat físic i la mobilitat de les persones que hi participen, consisteix en realitzar exercicis suaus de baix impacte que permeten estirar i tonificar el cos de forma global per millorar l'alineació, la mobilitat i la flexibilitat. Les sessions tenen una hora de durada, és treballa tenint en compte la respiració i es finalitza amb una petita relaxació.

ADULTS REEDUCACIÓ POSTURAL

HIPOPRESSIUS

Entrenament saludable basat en les tècniques hipopressives  adreçat tant a homes com dones que volen millorar la seva postura, la respiració, i entrenar de manera equilibrada  i  sense excessos de pressió la musculatura estabilitzadora del cos.  Gràcies als exercicis hipopressius aconseguirem tonificar la musculatura abdominal i del sòl pelvià. És un bon treball preventiu i  molt útil en la recuperació del post part, de lesions o patologies prèvies. 

ADULTS HIPO 1 ADULTS HIPOS 2

TAI-XI

Disciplina que ajuda a millorar la salut física i emocional i a assolir l’equilibri entre cos i ment. El Tai Txi Txuan és un art marcial basat en l’ús de l’energia o la força interna que desenvolupa una estructura corporal conscient i integrada en el moviment i una acció fruït del poder de la intenció. Practiquem diferents aspectes: el “Chi kung” per la salud, exercicis per desenvolupar un eix corporal i una estructura integrada del cos; “La Forma de 24”, una seqüència enllaçada i contínua de moviments associats a diferents aplicacions marcials que principalment s’executa lentament. I també la pràctica en parella del “Tui Shou” per desenvolupar la percepció, aplicant els principis essencials de l’ interacció. La pràctica del Tai-Txi-Txuan ens proporciona salud, vitalitat, calma  i concentració.

ADULTS TAI XI 2 ADULTS TAI XI 1

 

HORARIS

HORARIS Adults 20 211