portada web 5

 

Tallers i cursos

INSCRIPCIONS ALS TALLERS I CURSOS

LOGO KOOBIN

CURSOS D'ESTIU 2020

 

ADULTS HIPO 1HIPOPRESSIUS  amb Neus Canalias

Entrenament saludable basat en les tècniques hipopressives  adreçat tant a homes com dones que volen millorar la seva postura, la respiració, i entrenar de manera equilibrada  i  sense excessos de pressió la musculatura estabilitzadora del cos.  Gràcies als exercicis hipopressius aconseguirem tonificar la musculatura abdominal i del sòl pelvià. És un bon treball preventiu i  molt útil en la recuperació del post part, de lesions o patologies prèvies. 

Dimecres 1,8,i 15 de JULIOL

de 19h a 20h

Preu: 24€ descompte del 15% alumnat

 

kun danceKUN DANCE  amb Dominik Borucki

Ballar - improvisar - investigar - créixer

Kun Dance és dansa improvisació amb eines de les teràpies psicocorporals i artístiques. És una investigació personal a través del moviment, de l'expressió i de la creació artística.

Kun (كن) és una paraula àrabs que fa a l'acte de manifestar, existir o ser. Alhora K'un en el tradicional Llibre de les Mutacions de la xinesa és el símbol del que receptiu.
Kun Dance fa referència a aquestes dues qualitats bàsiques de l'ésser humà, l'aspecte receptiu i l'aspecte actiu creador. Jo ho dic ser i existir. Tot acte creatiu aquesta sustentat per tots dos.
Kun Dance busca completar els cicles d'aprenentatge personal. Utilitza el cos, el moviment i la dansa com a mitjà d'expressió i creació. És un llenguatge tant energètic com simbòlic que pot donar nous sentits als esdeveniments de les nostres vides.
Kun Dance s'adreça a qualsevol persona que busqui començar o continuar aprofundint i investigant en la consciència de si mateix i que vulgui gaudir del seu moviment com a expressió i creació directa del seu ésser. Segons de les necessitats de el grup i de cada participant el treball s'enfoca més de manera artística (com a art escènic) o de manera psicoterapèutica (aprofundint en les dinàmiques personals i grupals).
Per a més informació sobre el treball de Borucki:
www.dominikborucki.com
Dominik Borucki és ballarí, actor i coreògraf alemany amb una àmplia trajectòria internacional. Resideix a Cardedeu / Barcelona i treballa a part de la dansa contemporània amb la teràpia psicocorporal, l'artteràpia i la sanació. Des de 1994 imparteix classes i presenta les seves obres de dansa en més de 15 països d'Amèrica, Europa i l'Índia. El seu especial interès, sigui en els tallers o en les actuacions, és la improvisació com a art independent en escena.

4 de JULIOL

de 10h a 14h

Preu: 40€ (-15% alumnat matriculat)

 

francesc bravo 2LIMON vs IMPRO  amb Francesc Bravo

Treballant i investigant la manera de trobar les eines per transitar d'una tècnica a l'altra.
Proposo iniciar amb uns continguts de la tècnica Limón per desenvolupar
pràctiques d'aquest llenguatge, per arribar a la improvisació com a tècnica totalment
independent.

4 de JULIOL

de 10h a 14h

Preu: 40€ (-15% alumnat matriculat)

  

MUSICALITAT DEL GEST amb Federica PorelloFEDE cuadrat 2

L'analogia entre dansa i música proporciona una quantitat inesgotable d'eines i una manera de produir i de llegir el moviment que alimenta la creativitat, la precisió  i l'escolta de la veu del gest.

Es pot relacionar el moviment al so, pensant-ho en termes de to, dinàmica, durada, volum, i així generar una polifonia d'accions en el nostre cos i en relació al grup.

A través de tasques d'improvisació, que ens permeten posar-nos en un estat creatiu d'alerta i d'escolta del present, s'abordaran diferents temes: l'articulació del gest, passar d'una forma a l'altra, examinant el com, la claredat i llegibilitat del moviment; la dinàmica, viatjar entre el control i el descontrol, en el desequilibri, en la suspensió, deixar-se portar i reprendre les regnes de les accions; la tensió muscular, donar suport, sostenir, empènyer, rebre, moure i ser mogut per a l'altre, jugant amb com la variació del to muscular provoca diferents reaccions físiques i emocionals; la relació, copiar el gest de l'altre, o compondre un ritme a mes veus; la dissociació, fragmentar la unitat del cos en diferents parts; el silenci, la intensitat i la importància de les pausa en l'escriptura instantània de les frases coreografiques.

Farem servir aquests elements, per separat i en connexió, com a motor per a compondre una música visual, i per experimentar els potencials comunicatius d'aquest vocabulari.

Dissabte 18 i Diumege 19 de JULIOL

de 11:30h a 13:30h i de 17:30h a 19:30h

Preu:100€ descompte del 15% alumnat

  

TRIMESTRALS 2019/2020

 

contemporani ICONTEMPORANI I  amb Laia Minguillón

Entrenaments de contemporani adreçats a persones adultes amb alguna experiència bàsica en dansa. Es treballen exercicis de terra, centre, diagonals i també la improvisació.

DIMARTS d'11:30h a 13:30h

Preu: 142€ / alumnat matriculat 120€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

 

francesc BravoCONTEMPORANI II  amb Francesc Bravo

En Aquest taller proposo que cada un busqui senti i utilitzi el pes per provocar diferents qualitats de moviment.
Treballarem amb la col·locació del cos respectant l'Estructura anatòmica, i aconseguint així una fluïdesa total.
Desenvoluparem Petites Composicions coreogràfiques i estructurarem el material.
Musicalment proposo una intensa Relació Física amb les Diferents propostes musicals, que es converteixen en fil conductor del Treball.
Gaudirem de la dansa en la seva tècnica, en la composició i en la improvisació del moviment.

DIMECRES d'11:30h a 13:30h

Preu: 142€ / alumnat matriculat 120€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

 

Jugant amb el que ens mouJUGANT AMB EL QUE ENS MOU  amb Enric Fàbregas

Treballarem la improvisació aplicant diferents pautes, físiques o mentals, amb les que cercarem camins que el nostre cos no ha agafat mai, o amb les que agafarem camins coneguts pel nostre cos però des de nous punts de vista.

Improvisarem en grup, sols, amb música, en silenci... i observarem com els altres improvisen gaudint del plaer que produeix observar quan algú se sorprèn a si mateix i descobreix noves coses.

DIVENDRES de 19:45h a 21:45h

Preu: 142€ / alumnat matriculat 120€

 

veu i moviment 3VEU I MOVIMENT  amb Jordi Homs

Aquest taller està pensat per redescobrir la veu a partir del moviment, i el moviment a partir de la veu, basat en el coneixement i experimentació de les relacions del cos i la veu.

Sobre aquesta base, cos, veu, moviment, desenvoluparem recursos expressius escènics.

Un espai on crear jugant amb la veu i la dansa.

DIJOUS de 18.00 a 19:30 h

Preu: 118 €  1 sessió: 15 € / alumnat matriculat 100€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

 

CHI KUNG  amb Carla Martín

El terme xinès de Qi Gong o Txi Kung fa referència a un conjunt de pràctiques corporals i respiratòries, destinades a cultivar l'energia vital "qi" i el seu lliure flux i harmonia a través dels meridians del cos.

Els exercicis se seleccionen segons l'estació vigent i l'element associat, amb l'objectiu de reforçar la funció energètica dels òrgans i les seves qualitats psíquiques/emocionals corresponents a aquesta fase del cicle.

Practiquem seqüències fluides i dinàmiques de moviments d'extensió, flexió i rotació de tota la columna i de totes les articulacions del cos, també sèries d'estiraments segons els meridians, l'auto massatge dels punts d'acupuntura i el treball d'alineació postural i meditació.

Els beneficis que obtenim són tant físics (equilibri, flexibilitat, tonificació, enfortiment dels ossos) com mentals (relaxació, concentració, benestar i calma) i espirituals.

DIMARTS de 9,30h a 11h

Preu: 120€ (-15% alumnes matriculats)

ELEMENT TERRA (finals d'estiu ): "CENTRAR L'ENERGIA I CULTIVAR LA PRESÈNCIA" i ELEMENT METALL (tardor): "NETEJAR I DEIXAR ANAR"

TIRA 5 ELEMENTS