Oferta formativa

Per inscriure’t a qualsevol de les disciplines o programes formatius que s’oferten per al curs 2021-22, selecciona l’enllaç segons si ets “Antic alumne” o “Nou alumne“, i segueix les instruccions.

ATENCIÓ!!
LA FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA COMPORTA L’ACCEPTACIÓ DE LA NORMATIVA

Antics alumnes

(Alumnat matriculat al curs 2020/21)
Cal que accediu a CENTROSNET per formalitzar la vostra inscripció.

Si és la primera vegada que accedeixes a Centrosnet, cal que creis el teu usuari/a.

Instruccions per CREAR USUARI a Centrosnet

Nous alumnes

– Per inscriure’t al proper curs: CURS 21-22 https://www.eoidigital.com/escoladedansacelra/alumnos/ (inscripcions obertes a partir de l’1 de juny fins exhaurir places)

Horaris curs 2021-2022

Consulta el nostre LLIBRET 21/22

Domiciliacions

Les quotes dels cursos regulars es domiciliaran la primera setmana del començament de cada trimestre. Per els/les nou/ves alumnes matriculats/des en el curs 2021/2022, la normativa SEPA vigent a tota la zona Euro ens obliga a demanar-vos les vostres dades bancàries actualitzades. Cal que ens feu arribar, omplert i segellat pel vostre banc, el següent document de dades bancàries per a tercers, excepte si ho vau fer durant el curs anterior i no hi ha hagut cap canvi en les dades.

Cursos monogràfics i tallers

Per inscriure-us i fer el pagament als tallers trimestrals i monogràfics que es realitzen a l’escola durant l’any heu d’accedir a la plataforma de venda de koobin, on trobareu l’oferta actualitzada dels cursos que s’estan oferint.

La inscripció a aquests tallers està exempta del pagament de matrícula i els alumnes matriculats tenen un descompte del 15%.