Tallers i cursos

Per inscriure-us heu d’accedir a la plataforma de venda de koobin.

TÈCNICA, COMPOSICIÓ I RECERCA DE MOVIMENT

amb Pau Aran

Tècnica

En la seva proposta pedagògica en Pau Aran planteja treballar el moviment des de

les seves diferents qualitats, direccions i tot el que aquest implica: espai, respiració,

oposicions i detalls que fan la diferència. El mètode Jooss-Leeder inspira en gran

part el seu treball. Respectant les diferents necessitats i circumstàncies del grup,

l’ajuda a partir de la repetició i un treball profund enfocat en la intenció gestual.

Composició i recerca de moviment

La seva proposta creativa planteja un espai de contacte amb un/a mateix/a, sense

pretensions ni judicis. Un espai per a la sensibilitat i l’expressivitat, on tot és possible.

Aquesta metodologia s’inspira també de les seves vivències i experiències de la feina

amb la Pina Bausch i la seva companyia a Wuppertal.
https://vimeo.com/411062172   www.pauaran.com

nivell intermedi

3-4 Gener 2022
d’11.30-13.30 h i 14.30-17.30 h
100 €

KUNG-FU

amb  Juanka Santa

Treball físic, psicològic i  emocional mitjançant el moviment marcial.

dissabtes
de 12 a 13 h
85 €/trimestre

 

DANSA ETNO-CONTEMPORÀNIA

amb Virginia L. Claessens

Fusió de danses del món: oriental, persa, clàssica, danses de l’orient mitjà, danses gitanes turques i balcàniquesi gir; amb una base de dansa clàssica i flamenc.

Un viatge per diferents països a través de tècnica, seqüències, coreografies i improvisacions, creant un diàleg corporal entre la força i la delicadesa inherent a la feminitat.

20 d’octubre 2021
de 10-11.30 h
classe oberta (inscripció prèvia)

LINDY HOP

amb Max van Zwienen i Berta Claparols

Ball social amb ritmes de swing, que va nèixer a les sales de ball de Nova York entre 1920 i 1930. El pas bàsic del Lindy-hop és de vuit temps, té accent rítmic o swing i està definit a partir d’un patró bàsic de whip. El centre de gravetat dels ballarins se situa per sota del de la posició normal d’estar dempeus, no només perquè els genolls estan doblegats, cosa habitual a balls i danses, sinó perquè el tronc també està lleugerament inclinat cap endavant.
*no és necessari inscriure’s en parella

Inici: 23 d’octubre 2021
17 a 18 h
PREU: 70 € trimestre

KUN DANCE

amb Dominik Borucki

Kun Dance és una pràctica d’autoconeixement a través de la dansa improvisació. Aquesta pràctica és tant artística com terapèutica.

Busquem conèixer-nos millor, conèixer els nostres impulsos vitals i els nostres patrons personals. Ens movem entre els impulsos d’ànima, ombra i màscara per a crear danses que sigui significatives per nosaltres; vam crear mons simbòlics compartits, reescrivim les nostres pròpies històries, entrenem la nostra presència (escènica) i la nostra comunicació per adquirir una mirada interna del que cal fer en cada moment de la improvisació.

Kun Dance s’adreça a qualsevol persona que gaudeix de la dansa improvisació i té ganes d’investigar amb moviment i cos.

30 d’octubre 2021
de 10-14 h
40 €

KATSUGEN

amb Liliana Pelman

(un dissabte al mes)

Es tracta d’un moviment que sorgeix naturalment a l’estimular el bulb raquidi amb sencills i a la vegada profunds exercicis. Es tracta de moviments involuntaris propis de cada persona, que regulen el cansament parcial acumulat, senzibilitzant, regenerant i flexibilitzant cos i ment.

de 11 h a 14 h
Preu: 30 € (-15% alumnat matriculat)
Dissabte 23 d’octubre
Dissabte 27 de novembre

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CONTEMPORANI A

amb Laia Minguillon

Entrenaments de contemporani adreçats a persones adultes amb alguna experiència bàsica en dansa. Es treballen exercicis de terra, centre, diagonals i també la improvisació.

DIMARTS d’11.30 h a 13.30 h
Preu: 142 € / alumnat matriculat 120 €
(Aquest taller pot ser cursat anual o bé per trimestres, tenint preferència els/les alumnes que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes sempre que hi hagi places disponibles)
INICI: dimarts 5 d’octubre

contemporani I

CONTEMPORANI C

amb Francesc Bravo

En Aquest taller proposo que cada un busqui senti i utilitzi el pes per provocar diferents qualitats de moviment.
Treballarem amb la col·locació del cos respectant l’Estructura anatòmica, i aconseguint així una fluïdesa total.
Desenvoluparem Petites Composicions coreogràfiques i estructurarem el material.
Musicalment proposo una intensa Relació Física amb les Diferents propostes musicals, que es converteixen en fil conductor del Treball.
Gaudirem de la dansa en la seva tècnica, en la composició i en la improvisació del moviment.

DIMECRES d’11.30 h a 13.30 h
Preu: 142 € / alumnat matriculat 120 €
(Aquest taller pot ser cursat anual o bé per trimestres, tenint preferència els/les alumnes que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes sempre que hi hagi places disponibles)
INICI: dimecres 6 d’octubre

CONTEMPORANI B

amb Neus Canalias

Adreçat a persones amb un nivell intermedi en dansa contemporània que cerquen perfeccionar la seva tècnica i habilitats creatives. Dins les sessions treballem la preparació física (elasticitat , treball cardio vascular, consciència corporal i força) , el treball tècnic , les composicions coreogràfiques i la improvisació.

DILLUNS de 20 h a 21.30 h
Preu: 120 € / alumnat matriculat 100 €
(Aquest taller pot ser cursat anual o bé per trimestres, tenint preferència els alumnes que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes sempre que hi hagin places disponibles)
INICI: dilluns 4 d’octubre

neus taller conte web
veu i moviment 3

VEU, ACCIÓ I MOVIMENT, espai d’experimentació vocal

amb Jordi Homs

El cant és una acció espontània, és l’art de deixar anar allò que ha estat respirat, un argument propioperceptiu que hem d’apendre a transitar a través de l’ètica i el sentiment, sense quedar-se inhibit en la reflexió.

La dansa i el cant beuen de la mateixa font. Són l’art de l’expressió del batec intern. En el marc de la improvisació buscarem aquest pont que uneix des d’allò que es respira fins a allò que és manifestat.

Des de la rutina física i vocal pautarem atmòsferes expressives en el moviment i la veu, recollint i vehiculant el material interpretatiu fruit del treball individual i col·lectiu.

Més a prop de la performance que de la formalitat, explorarem les possibilitats expressives del moviment i la veu, units i dissociats.

DIJOUS de 18.30 a 20.00 h
Preu: 120 € 1 sessió: 15 € / alumnat matriculat 100 €
(Aquest taller pot ser cursat anual o bé per trimestres, tenint preferència els/les alumnes que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes sempre que hi hagi places disponibles)
INICI: dijous 7 d’octubre

IMPROVISACIÓ

amb Enric Fàbregas

Treballarem la improvisació aplicant diferents pautes, físiques o mentals, amb les que cercarem camins que el nostre cos no ha agafat mai, o amb les que agafarem camins coneguts pel nostre cos però des de nous punts de vista.
Improvisarem en grup, sols, amb música, en silenci… i observarem com els altres improvisen gaudint del plaer que produeix observar quan algú se sorprèn a si mateix i descobreix noves coses.
(Aquest taller pot ser cursat anual o bé per trimestres, tenint preferència els/les alumnes que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes sempre que hi hagi places disponibles)

DIVENDRES de 19.45 h a 21.45  h
Preu: 142 € / alumnat matriculat 120 €
INICI: divendres 8 d’octubre