Tallers i cursos

Per inscriure-us, accediu a la plataforma de venda de Koobin.

DANSA AFRICANA
#nou tastet obert dissabte 30 setembre 11.30-12.30 h

amb Malick Sankon

Amb aquestes sessions a través del ritme i la percussió obtindrem alegria i força per al dia a dia. Aquest estil de dansa ens ajuda a connectar el propi cos amb els ritmes interns i la respiració, arrelant-nos a la terra, omplint-nos d’energia i ajudant-nos a alliberar tensions. Si vols gaudir d’una activitat col·lectiva on poder compartir el goig de ballar aquesta és la teva classe. Sessions amb música de percussió en directe!

Dissabte d’11 a 13.30 h

Dies: 21 d’octubre, 18 novembre, 16 desembre (16-18.30 h)

Preu: 25 €/sessió

INSCRIPCIÓ

DANSA ETNO-CONTEMPORÀNIA

amb Virginia L. Claessens

Fusió de danses del món: oriental, persa, clàssica, danses de l’Orient Mitjà, danses gitanes turques i balcàniques i gir; amb una base de dansa clàssica i flamenc.

Un viatge per diferents països a través de tècnica, seqüències, coreografies i improvisacions, creant un diàleg corporal entre la força i la delicadesa inherent a la feminitat.

Els dimecres, de 10 a 11.15 h

Inici: 4 octubre

Preu: 110 €/trimestre / 1 classe setmanal

Classe solta: 15 €

Inscripció

VEU, RITME I MOVIMENT, espai d’experimentació vocal

amb Jordi Homs i Jordi Rallo

Eines per a estudiants i practicants d’arts escèniques (dansa, teatre, performance, circ…)

La Veu, el ritme i el moviment són  accions espontànies, són l’art de l’expressió del batec intern, deixant anar allò que ha estat respirat.

Treballarem el ritme des de la percussió corporal cantada a partir de ritmes sil·làbics (KONNAKKOL)

La base del treball seran les polifonies rítmiques harmonitzades i improvisacions pautades.

Aquest treball busca prendre consciència de la pulsació tant en el ritme i com en l’expressió vocal.

Els dijous, de 18.30 a 20 h
Primer trimestre: del 5 d’octubre al 14 de desembre

Preu: 120 €/trimestre
Classe solta: 18 €

Inscripció

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles. (consultar mitjançant mail)

KUNG-FU

amb  Juanka Santa

Treball físic, psicològic i emocional mitjançant el moviment marcial.

Per a joves de 12 a 18 anys i adults

Els dimecres, de 15.35 a 16.35 h
Preu: 85 €/trimestre

KATSUGEN

amb Liliana Pelman

(un dissabte al mes)

Es tracta d’un moviment que sorgeix naturalment en estimular el bulb raquidi amb senzills i, a la vegada, profunds exercicis. Es tracta de moviments involuntaris propis de cada persona, que regulen el cansament parcial acumulat, sensibilitzant, regenerant i flexibilitzant cos i ment.
*Si esteu interessades poseu-vos en contacte amb l’Escola. (636199987)

Preu: 30 €/sessió
Alumnat matriculat: descompte del 15%

CLÀSSIC I CONTEMPORANI
nivell bàsic

amb Mireia Farré

DANSA Clàssica i Contemporània, Creativa i Saludable per Adults:

Des dels fonaments de la dansa clàssica i contemporània proposem unes sessions matinals de moviment suau i saludable.

T’oferim l’oportunitat de generar un diàleg viu i conèixer el teu cos en moviment.

Amb aquesta pràctica aconseguiràs un benefici personal, social, artístic i emocional.

Els dijous
Contemporani A: d’11 a 12.15 h
Clàssic A: de 12.15 a 13.30 h
Preu 1 disciplina: 84 €/trimestre + matrícula
Preu 2 disciplines: 152 €/trimestre + matrícula

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles.

LINDY HOP. Intensiu

amb Albert Vallverdú

El Lindy Hop és un ball en parella molt dinàmic i social que segueix els vius ritmes de la música Swing. Va néixer durant els bojos anys 20 a Harlem, New York i es va estendre ràpidament pels Estats Units. Cap als anys 80, després d’unes dècades de caiguda en l’oblit, es va recuperar i tornar a popularitzar, de manera que avui en dia es balla per tot el món.

El pas bàsic del Lindy-hop és de vuit temps, té accent rítmic o swing i està definit a partir d’un patró bàsic de whip. El centre de gravetat dels ballarins se situa per sota del de la posició normal d’estar dempeus, no només perquè els genolls estan doblegats, cosa habitual a balls i danses, sinó perquè el tronc també està lleugerament inclinat cap endavant.

*no és necessari inscriure’s en parella

Dissabte de 17.30 a 20 h
Dies: 28 d’octubre, 25 de novembre i 16 de desembre
17 desembre: ballada amb música en directe

Preu: 75 €
Classe solta: 30 €

Inscripció

let's go!

DANSA I MOVIMENT NATURAL
#nou classe oberta dimarts 26/9 de 10-10.45 h

amb Julie Tran

Amb la dansa d’expressió natural, redescobrim els moviments propis de l’ésser humà, comprenent la seva coherència en l’enllaç profund que existeix entre el cos, la ment i les emocions.

Cada sessió inclou una part on cerquem com trobar el gest simple i eficient, sense artifici, i una part d’expressió personal de la música a través de moments d’improvisació i de coreografia.

La dansa, sincera i bella, ens allibera.

Els dimarts, de 10 a 11.15 h
Preu: 110 €/trimestre
Classe solta: 15 €
Inici: 3 d’octubre

Inscripció

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles.

CONTEMPORANI B

amb Paula Risquez

En aquest taller proposo treball de les espirals, dels motors de moviment, del terra i de la mirada. També de les dinàmiques de moviment i la improvisació.
Gaudirem de la dansa en la seva tècnica, en la composició i en la improvisació del moviment.
Adreçat a alumnat adult de nivell intermedi.

Els dimecres, d’11.30 a 13.30 h
Preu: 149 €/trimestre
Alumnat matriculat: 126 €/trimestre
Inici: dimecres 4 d’octubre

Inscripció

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles.

CONTEMPORANI C

amb Neus Canalias

Adreçat a persones amb un nivell intermedi en dansa contemporània que cerquen perfeccionar la seva tècnica i les seves habilitats creatives. Dins les sessions treballem la preparació física (elasticitat, treball cardiovascular, consciència corporal i força), el treball tècnic, les composicions coreogràfiques i la improvisació.

Els dilluns i/o dijous, de 20 a 21.30 h
Inici: dilluns 2 d’octubre

1 dia/setmana:
Preu: 120 €/trimestre

2 dies/setmana:
Preu: 195 €/trimestre

Inscripció

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles.

neus taller conte web

IMPROVISACIÓ

amb Enric Fàbregas

Treballarem la improvisació aplicant diferents pautes, físiques o mentals, amb les quals cercarem camins que el nostre cos no ha agafat mai, o agafarem camins coneguts pel nostre cos, però des de nous punts de vista.

Improvisarem en grup, sols, amb música, en silenci… i observarem com els altres improvisen gaudint del plaer que produeix observar quan algú se sorprèn a si mateix i descobreix noves coses.

Aquest taller es pot cursar en mode anual o bé per trimestres. Tenen preferència les persones que el cursin de manera anual. També hi ha la possibilitat de fer classes soltes, sempre que hi hagi places disponibles.

Els divendres, de 20 a 22 h
Inici: divendres 6 d’octubre
Preu: 149 €/trimestre
Inscripció

TALLER EXPLORACIÓ DEL MOVIMENT #estiu24
cap a una dansa esquelètica

amb Carlos Osantinsky i Fernando Nicolas Pelliccioli

La vida és una força geològica. Quina més imatge més bella dels ossos, la de constituir
una geologia submergida en el nostre cos. Un entreteixit d’estrats que, de manera oculta i silenciosa, ofereix sosteniment a la nostra experiència de moure’ns. La invitació durant aquest taller serà lliurar-nos al seu misteri per a la dansa.
Proposem una pràctica de moviment que ampliï l’ús quotidià i expressiu de nosaltres
mateixos i ens prepari per abordar el procés continu d’explorar-nos. Guiarem la nostra atenció cap al suport ossi, conscienciant-nos de la seva presència i la seva estructura a través de propostes específiques, despertarem el potencial dels teixits connectius més profunds per així alliberar bloquejos i entrar en nous fluxos de moviment.
Dialogant amb la gravetat com a impuls primari us convidem a redescobrir-nos des de noves perspectives, a explorar una dansa entre ossos, que sorgeix de l’experiència, sempre canviant sempre fugaç, de ser cossos materials i energètics.

Han desenvolupat fa més de 15 anys una llarga investigació en el moviment com a via
per al desplegament de processos a la vida i de pràctica artística. Ells són guiats pel seu
interès en la interrelació reflexiva entre el cos i l’entorn. Indaguen i conjuguen en la seva feina els principis de Klein Technique i Tècnica Alexander conjuntament amb la seva pròpia recerca per abordar processos de creació i aprenentatge integrals.

Carlos Osatinsky i Fernando Nicolás Pelliccioli ,

són ballarins contemporanis, performers, coreògrafs, exploradors i facilitadors del moviment. Es van trobar l’any 1996 cursant estudis de dansa al Taller de Dansa Contemporània del Teatre San Martín a Buenos Aires, Argentina. Tots dos han estat intèrprets d’agrupacions estatals i han col·laborat a l’Argentina amb diversos coreògrafs de l’escena independent dels quals es destaquen Beatríz Lábatte, Miguel Robles, Margarita Bali i Susana Tambutti. Buscant ampliar les seves experiències, l’any 2000 viatgen a Europa creant la seva base a la ciutat de Berlín, Alemanya.

Ells no es defineixen com una “companyia de dansa”, “grup” o “col·lectiu” sinó com a éssers singulars que comparteixen visions, connectant-se en necessitats i discrepàncies, intercanviant rols, movent-se i explorant interessos en el camp artístic i mitjançant el seu pas sobre el món.

El seu treball es veu permanentment mobilitzat per la investigació sobre diferents modes interactius de relació entre els intèrprets, performance i espectadors. Combinen així obres per a sala, espais específics i mixtura amb llenguatges visuals i multimèdia. Les seves peces han estat i són mostrades entre d’altres a Espanya, Portugal, Àustria, Alemanya, Argentina, República Txeca i Corea del Sud.

espaciopropio.augenblick + info: www.ferychar.wix.com/site 

Dies : 29 i 30 juny 2024, d’11 a 13 h i de 14 a 17 h
Preu: 120 €

foto: Marta Soriano

Foto : Marta Soriano